Skip to content

Za 16 maart ’24 Pop-up Disco bij Excelsior

Company 5 discoshow bij podium Bredius

Zin een gezellig en betaalbaar avondje uit? OP 16 maart hoef je Woerden niet uit, kom lekker naar het mooie clubgebouw van Excelsior aan de Singel in Woerden waar de Company 5 discoshow voor de tweede keer te gast is met als ondertitel:

Get Down Tonight!

DJ Mac the Knife gaat de bekendste disco-danstracks uit vooral de jaren 1970 – 1985 LIVE mixen in Ben Liebrand stijl, van ABBA’s Mama Mia tot Zapp’s Dance Floor!

Koop aub je ticket(s) ruim vooraf op de website, dan weet de organisatie hoeveel mensen er ongeveer komen i.v.m. barpersoneel enzo…

Online tickets – inclusief gratis consumptie, garderobe, toilet en de beste muziek – zijn beschikbaar tot 16 mrt 2024,19:00u. Zaal open 20:00-01:00u.

Garantie: Gaat het evenement om welke reden dan ook niet door, dan krijg je binnen enkele werkdagen het aangekochte ticket automatisch terugbetaald!

Klik op de ‘Toevoegen aan winkelwagen’ knop en pas op de volgende pagina het aantal gewenste e-tickets aan. Elk e-ticket wordt verzonden als een aparte pdf, die je eenvoudig kunt doorsturen naar vrienden of partners. Afdrukken mag wel, maar is niet nodig, want de QR code kan prima worden gescanned van je smartphone!

Back To Top
×