Skip to content

Wat was het gezellig!

De eerste show in Podium Bredius kunnen we een bescheiden succes noemen. Ondanks de vrijdagavond en de korte promotie periode was er uiteindelijk een aardig clubje dat het heel erg naar zijn zin had… Later op de avond kwam er nog een groep jongelui binnen die het NOG gezelliger maakten.

Er zijn ook deze keer nog wat technische en organisatorische onvolkomenheden boven water gekomen en die gaan we allemaal oplossen, zodat we bij de start van het ‘KOM LEKKER DANSEN bij de Company 5 discoshow’ project op 2 september een perfecte show kunnen neerzetten! Dus blijf aangemeld op ons Hot Stuff Bulletin, want in de loop van de zomer zouden er nog verrassende shows kunnen komen, speciaal voor de thuisblijvers!

Oh ja, die aardige conculega van RC productions, beschuldigde mij vorige week in een erg onaardige mailing – zonder enig bewijs – van allerlei zaken, maar hij moet eerst eens naar zichzelf kijken: Hij verstuurt zelf zijn mailings, vaak ook nog met bijlages, aan ‘undisclosed recipients’ via een Gmail account, terwijl er op zijn website én in de mails géén mogelijkheden zijn om je per direct aan of af te melden, alles bij elkaar een doodzonde in de webwereld en een enorme overtreding van de Telecomwet!
Ennuh hoe komt hij dan aan zijn mailadressen? En dat voor een ex-politieagent! Over twijfelachtige reputaties gesproken…

Fijne vakantie en tot ziens op 2 september bij podium Bredius!

Back To Top
×