Skip to content

Let’s Dance Excelsior 25 mei 2024

16/02/2024 00:00 - 25/05/2024 19:00 De Speeldoos, Singel 45a, 3442 AL Woerden

Voor de laatste keer dit seizoen disco in e Speeldoos van Excelsior!  Alle tracks worden weer LIVE gemixed in Ben Liebrand stijl, dus allerlei soorten muziek van soul tot electro-pop worden naadloos in elkaar gedraaid en gepresenteerd door dj Mac the Knife!

En nog steeds – en dat blijft zo – is je eerste drankje inbegrepen in de prijs van je e-ticket en niet bij een doorticket. Dat betekend in principe 33% korting als je van tevoren te e-ticket koopt! En ook met unieke garantie: gaat het evenement om welke reden dan ook niet door, dan krijg je automatisch je e-ticket terugbetaald!

Op verzoek van een aantal mensen verkopen we ook deur tickets (indien beschikbaar) die je kunt betalen met iDeal door een QR code te scannen óf  met contant geld. Zorg in het laatste geval wel voor gepast geld, want we beginnen zonder wisselgeld…

Online e-tickets zijn beschikbaar tot 25 mei 2024,19:00u.

Klik op de ‘Toevoegen aan winkelwagen’ knop en pas op de volgende pagina het aantal gewenste e-tickets aan. Elk e-ticket wordt verzonden als een aparte pdf, die je eenvoudig kunt doorsturen naar vrienden of partners. Afdrukken mag wel, maar is niet nodig, want de QR code kan prima worden gescanned van je smartphone!

Back To Top