Skip to content

Let’s Dance Bredius 6/4/24

06/04/2024 20:00 - 07/04/2024 01:00 Podium Bredius, Burg. van Kempensingel 31, Woerden

De maandelijkse discoavond op de eerste zaterdag van de maand bij podium Bredius. Alle tracks worden zoveel mogelijk LIVE gemixed in Ben Liebrand stijl, dus allerlei soorten muziek van soul tot electro-pop worden naadloos in elkaar gedraaid en gepresenteerd door dj Mac the Knife!

En nog steeds – en dat blijft zo – is je eerste drankje inbegrepen in de prijs van je e-ticket en niet bij een deurrticket. Dat betekend in principe 33% korting als je van tevoren te ticket koopt! En ook met unieke garantie: gaat het evenement om welke reden dan ook niet door, dan krijg je automatisch je ticket terugbetaald!

Op verzoek van een aantal mensen die gewend zijn om contant te betalen, verkopen we ook kaarten aan de deur! Zorg wel voor gepast geld, want we beginnen zonder wisselgeld…

Online tickets – inclusief gratis consumptie – zijn beschikbaar tot 6 april 2024,19:00u. Zaal open 20:30-01:00u

Klik op de ‘Toevoegen aan winkelwagen’ knop en pas op de volgende pagina het aantal gewenste e-tickets aan. Elk e-ticket wordt verzonden als een aparte pdf, die je eenvoudig kunt doorsturen naar vrienden of partners. Afdrukken mag wel, maar is niet nodig, want de QR code kan prima worden gescanned van je smartphone!

Back To Top
×