Skip to content

Deze video is gemaakt van het originele 8mm smalfilmpje uit 1983 (bijna 40 jaar oud!), gemaakt door mijn vader Kees Pieters. Professioneel gedigitaliseerd, gerestaureerd en grotendeels van nieuwe audio voorzien door mijn multimediabedrijf HaPe media.

Herinneringen ophalen…

Voor nu kun je alvast herinneringen ophalen met onderstaande video, gemaakt in 1983 toen Company 5 drive-in-show ophield te bestaan en verder ging onder de naam The Force Roadshow…

Oude tijden herleven:

Hé, 55 plusser, misschien herinner je je nog de avonden in de 70’s / 80’s waar je uren danste bij de Company 5 drive-in-show in het Arsenaal, de Woerden kantine of op je schoolfeest? Bere-gezellige avonden met de geweldige muziek van Saturday Night Fever, the Commodores, the King of Pop Michael Jackson en ga zo maar door! Zie de video hierboven!!!

Het wordt de hoogste tijd om die herinneringen op te halen, want Mac the Knife, de destijds bijna legendarische DJ uit Woerden, is terug met een nieuwe editie van de al even legendarische COMPANY 5 drive-in show! Hij gaat je meenemen op een muzikale reis door de tijd met zijn oorstrelende muziekkeuzes uit misschien wel de mooiste muziekera van de vorige eeuw!.
Laat oude tijden herleven en kom lekker dansen tot in de late uurtjes op diverse nieuwe locaties in Woerden bij de nieuwe editie van de Company 5 discoshow met good-old DJ Mac the Knife!

Maar ook als je geen herinneringen hebt aan de Company 5, maar wel aan de geweldige muziek uit dat tijdperk en je weer eens lekker relaxed wilt dansen ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Back To Top
×