Skip to content
Company 5 discoshow bij podium Bredius

Disco party organiseren?

HUUR de Company 5 discoshow! Gespecialiseerd in gezellige old-school disco dansfeesten met soul-, disco- en funkmuziek en een vleugje pop uit de laatste 40 jaren van de vorige eeuw, maar ook andere muzikale thema’s zijn bespreekbaar!

En ook dan is het motto:

KOM LEKKER DANSEN!

DJ Mac the Knife verzorgt de presentatie in old-school stijl met praatjes, jingles en te gekke dansmuziek. Er zijn ook mogelijkheden voor een thema-avond, zoals b.v. presentatie in Radio Veronica stijl, een old-soulavond, een special met een bepaalde artiest, een pub-quiz, maar ook jouw idee!
Ieder optreden begint met 30-60 minuten popluistermuziek uit de 70’s / 80’s of jouw Spotify playlist, daarna begint het gepresenteerde optreden.

De show is te boeken voor kleine en grote feesten in ruimtes met 50 – 200 personen zoals verenigingsgebouwen, café-restaurants, feestzalen, maar ook in de openlucht voor b.v. een tuinfeest (een waterdichte partytent van min. 3 x 3 meter en 1-2 zijwanden is dan wel noodzakelijk).

Eigen organisatie:

Company 5 organiseert zelf disco-dansfeesten op diverse locaties in Woerden e.o. In dat geval verzorgen wij alles, behalve de locatie en de horeca. Wij huren – indien nodig – de zaal en de bar-omzet is voor de eigenaar van de locatie, andere afspraken zijn uiteraard bespreekbaar.

Wij verzorgen de promotie en de online verkoop van e-tickets, inclusief e-ticketcontrole bij de entree. Er worden tijdens het evenement alleen tickets verkocht als daar ruimte voor is en die zijn alleen met PIN te betalen (tenzij je gepast betaald). Er is dus géén wisselgeld aanwezig…

Technische informatie:

De set bestaat uit een DJ boot van ruim 1 meter breed, voorzien van een front met aangelicht logo. Verder een Pioneer XDJ-XZ console, 2 x Shure SM58 microfoon, iPad jingle machine, 4 x 200W Bose L1 speakersysteem, 2 flightcases met PAR38 lampen in rood/blauw/geel aangestuurd door een klassiek 3 kanaals lichtorgel, 2 spot projectors voor een spiegelbol-effect. LED bar, full color RGB, voor aanlichten van achtergrond e.d. en een hazer voor rookeffecten.
Verder een DMX lichtmast met 4 LED RGBWAUV parren en 2 – 4 LED RGB moving heads met speciale iPad DJ lichtsoftware (optioneel).

Alles wordt bediend vanaf de DJ boot door de DJ, dus geen techniek in de zaal.

Op locatie is voor het opstellen van de apparatuur een vlakke, schone, droge plek van minimaal 2×3 meter nodig (verhoging niet noodzakelijk, wel gewenst) en voor de energievoorziening minimaal één, indien mogelijk twee deugdelijke wandcontactdozen  230V / 16A binnen 10 meter afstand.

Het opbouwen / afbouwen van de apparatuur duurt ong. 15-25 minuten en wordt gedaan door 2 personen.

Company 5 neemt zelf alle benodigdheden mee en alle flightcases etc. zijn van een formaat dat het door een normale deur van 80 cm breed / 200 cm hoog past. Ook een normaal begaanbare vaste trap is geen probleem.

Huurtarieven:

De basisinstallatie voor verhuur  bestaat uit de apparatuur zoals hierboven beschreven, minus 2 x Bose L1 Compact boxen en de DMX lichtmast. Het eerste uur kost €110, volgende uren €55 / uur, minimaal 2 en maximaal 5 uur totaal. Het uitkoopbedrag voor een show van 5 uur zonder opties is €300.

Opties:
Extra audioapparatuur voor grotere zalen (2 x 200w): €55 / optreden.
DMX lichtmast als hierboven beschreven: €55 / optreden.
Professionele snelstart vinyl draaitafel: €35 / optreden.

Wanneer het vanwege de grootte van de locatie noodzakelijk is om extra geluidsapparatuur in te huren (ruimte voor > 150 personen), zal dat één-op-één worden doorberekend, uiteraard in goed overleg.
Alle bedragen zijn inclusief btw en reiskosten in de gemeente Woerden en worden gefactureerd als ‘Verzorgen DJ act op locatie” met een 9% btw tarief.

Wilt u meer informatie of contact? Bel 0622 468 130 (7 dagen/week van 13-23u) of gebruik ons contactformulier.

Back To Top
×