Skip to content

25 mei 2024 Gezellige disco bij Excelsior

Het is even stil geweest rond de Company 5 discoshow. Andere evenementen en diverse feest- en gedenkdagen maakten het lastig een goede datum te prikken…

Maar zo tegen het einde van het seizoen ’23-’24 gaan we een stevige eindspurt inzetten, want op zaterdag 25 mei vanaf 20:30u is er een gezellige discoavond in het mooie clubgebouw van Excelsior aan de Singel in Woerden, tickets zijn vanaf nu te koop!

Zes dagen daarna, op vrijdagavond 31 mei verzorgen we van 18:45-21:00u een Classic Discoparty tijdens de 24 uur van Woerden in het Westdam park, het eerste openlucht optreden van de Company 5 discoshow!

En als uitsmijter van het seizoen de maandelijkse discoavond op 1 juni vanaf 20:30u in podium Bredius die deze keer ook nog de officiële afterparty is voor iedereen die heeft meegedaan of meegewerkt aan de 24 uur van Woerden!

De eerste avond van het nieuwe seizoen ’24-’25 staat ook al weer gepland op zaterdag 7 september 2024 bij podium Bredius!

Klik op de ‘Toevoegen aan winkelwagen’ knop en pas op de volgende pagina het aantal gewenste e-tickets aan. Elk e-ticket wordt verzonden als een aparte pdf, die je eenvoudig kunt doorsturen naar vrienden of partners. Afdrukken mag wel, maar is niet nodig, want de QR code kan prima worden gescanned van je smartphone!

Back To Top
×